İADE VE DEĞİŞİM SÜRECİ

- Ne kadar süre içerisinde ürünleri iade ve değişim yapabilirim?

Siparişi teslim aldığınız andan itibaren 14 iş günü içerisinde ürünlerinizi iade ve değişim yapabilirsiniz.

- İade ve değişim işlemini nasıl gerçekleştireceğim?

Web sitemizde ‘’Hesabım’’ bölümünden, ‘’İade Taleplerim’’ kısmına tıklayarak ‘’Yeni Talep Oluştur’’’dan iade işlemlerinizi başlatabilirsiniz veya [email protected] ‘e mail atarak işlemleriniz başlatabilirsiniz.

Değişimler istediğiniz ürünün veya ürün renginin stoklarda bulunması durumunda gerçekleşmektedir. Ürünü aynı fiyatlı ürünle ya da aradaki fiyat farkını ödeyerek farklı bir ürünle değiştirebilirsiniz.

- İade ve değişim işlemleri esnasında nelere dikkat etmeliyim?

İade edeceğiniz ürünün kullanılmamış, barkodu sökülmemiş ve  paketi hasar görmemiş olmalıdır. Ayrıca ürünün tekrardan satışa sunabilir nitelikte olması ve faturasının iade sebebini belirten bir notla beraber tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

Siparişiniz teslim edildiğinde, kargo yetkilisi teslimat yerinden ayrılmadan önce paketinizi açmalı ve ürünü kontrol etmelisiniz. Beklenmedik bir durumda, sorunlu ürünle karşılaşırsanız veya ürüne ait fatura, kurye poşetinde yer almıyorsa, paketi teslim almayıp kargo yetkilisine tutanak tutturarak, kargo şirketi tarafından tarafımıza iade edilmesini sağlamanız gerekmektedir. Ürün faturası, iptal ve iadeler için muhakkak gereklidir.

Orijinal ambalajı zarar görmüş, bozulmuş, açılmış, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde denenmiş, kullanılmış, kullanımdan dolayı zarar görmüş veya orjinal faturası bulunmayan ürünlerin iadesi ve değişimi yapılmamaktadır.

- İade ve değişimde kargo ücreti istiyor musunuz?

İADE VE DEĞİŞİMLERDE KARGO ÜCRETİ MÜŞTERİYE AİTTİR.

ARAS KARGO İLE YAPILACAK KARŞI ÖDEMELİ GÖNDERİLERDE İADE BEDELİNDEN 7 TL KARGO KESİNTİSİ YAPILARAK İADENİZ GERÇEKLEŞTİRİLİR.

İade ve değişim yapmak istediğiniz ürün ayıplı veya kusurlu olduğu takdirde kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır. , Aras Kargo ile gönderebilirsiniz.

ARAS KARGO MÜŞTERİ NUMARAMIZ: 1409138011139.

ARMANDA Müşteri Temsilcisinin kontrolünden sonra eğer ürün kullanılmış, barkodu sökülmüş veya ürünün satışa sunulabilir nitelikte olmadığı anlaşılırsa, kargo ücreti müşterimize aittir.

- Ürün bedelinin iadesi nasıl yapılmaktadır?

İade prosedürlerine uyan ürünlerin iadesi onaylandıktan sonra ürün ücreti 3 iş günü içerisinde hesabınıza yatırılacaktır. Ücretin hesabınıza yansıması banka prosedürlerine göre değişkenlik göstermekle birlikte 1 ile 30 iş günü arasında gerçekleşmektedir.

Kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemelerde müşterinin IBAN numarasının [email protected] uzantılı mail adresine gönderimesi gerekmektedir.